Close
Søke

Skjema - SteinbergTilbud på programvare fra Steinberg

Steinberg tilbyr i noen tilfeller rabatter på sin programvare. For å benytte deg av disse tilbudene trenger vi at du sender inn et skjema til oss som viser at du oppfyller kravene. Last ned skjemaet som gjelder din situasjon, fyll det ut og send det til web@4sound.no og referer til ditt ordrenummer. Hvis vi ikke mottar skjemaet fra deg kan vi dessverre ikke fullføre ordren, så ha gjerne dette klart på forhånd når du legger inn bestillingen hos oss, slik at vi kan godkjenne din ordre så raskt som mulig.

Skulle du ha noen spørmål om du oppfyller kravene kan du kontakte nettbutikken eller din lokale 4Sound-butikk. 

1: Educational version (EDU)

Studenter, lærere og institusjoner innen lyd- og musikkproduksjon har mulighet til å kjøpe alle Steinberg-produkter merket med EDU. For å benytte deg av dette tilbudet må du fylle ut et skjemaet, få signatur eller stempel fra din skole, og deretter sende skjemaet til oss før vi kan fullføre din bestilling.

Les om hvilke krav som må oppfylles for å benytte deg av dette tilbudet her.

Skjemaer

Last ned: EDU for enkeltpersoner
Last ned: 
EDU for institusjoner (multi-lisens)

2: Competative Crossgrade

Hvis du allerede eier en tilsvarende programvare fra en av Steinbergs konkurrenter, kan du ha mulighet til å benytte deg av et Crossgrade-tilbud. Les om hvilke krav som må oppfylles for å benytte deg av dette tilbudet her. For å se komplett liste over hvilken software som gir mulighet for crossgrade, se skjema under.

Skjemaer

Last ned: Cubase Competative Crossgrade
Last ned: Dorico Competative Crossgrade