Close
Søke

Boss SY-1000 GUITAR SYNTHESIZER

produsenter: BOSS , BOSS
SKU: 992710
kr 11 260,00 inkl MVA

Stig opp i det uendelige

SY-1000 er en banebrytende komponeringsmaskin som transformerer gitar- eller bassriggen din med grenseløse lyddesignmuligheter Dette kraftige musikkverktøyet åpner et vågalt nytt kapittel i BOSS´ gitarsynthinnovasjon, og smelter sammen årtier av forskning og utvikling med vår aller nyeste programvare- og fastvareutvikling. I tillegg til en nyskapende lydmotor, høyoktans DSP og videreutviklet GK-teknologi, har SY-1000 den beste ytelsen og mest organiske spilleopplevelsen hittil.

0 Nettlager inkl. Butikker
Leverandørlager - Ukjent status
+ -

En ny æra i gitarsynthinnovasjonen

SY-1000 er den mest avanserte gitar-/bassynthen vi noen gang har laget, helt oppriktig. Spesiallaget DSP gir seks ganger kraftigere prosessering enn SY-300 og den nyutviklede lydmotoren gir kraften fra GK uavhengig strengprosessering for superartikulert ytelse, lynrask respons, umiddelbar stemmevariasjon, lydpanorering/pålegg, og mye mer.

Avanserte lyddesignverktøy

En standard SY-1000-patch inkluderer tre simultane instrumenter, hvert av dem med flere ulike, særpregede typer å velge mellom, og du kan kombinere og legge dem lagvis for et uendelig utvalg av lyder. Med 13-pins GK-input gir hvert instrument et omfattende utvalg parametre for lydforming, miksing og stemming. En vanlig 1/4” input er også tilgjengelig, noe som lar deg blande lyder fra vanlig gitar-/basspickup sammen med de tre instrumentene.

Superekspressiv Dynamic Synth

Den helt nye Dynamic Synth tar gitarsynthesizeren lengre enn noen gang før GK-prosessering og rask DSP fanger opp karakteristikken ved instrumentet ditt med detaljert presisjon, noe som gjør at du kan skape lyder som aldri før har vært mulig. Velg mellom ti oscillatorbølgeformer - sinus, triangel, PWM, tre sagtanntyper (inkludert Rolands berømte supersaw) med mer. Deretter kan du forme lyden med seks ulike filtre, forsterkerkontroll, to LFOer og to kraftige step-sequencere. Du får optimal ytelse med GK-inputen, men det er også mulig å spille Dynamic Synthen gjennom den vanlige gitar-/bassinputen.

To step-sequencere gir lydene liv

Etter at du har formet en grunnlyd med Dynamic Synth har moroa såvidt begynt: med to step.-sequencere kan du legge til bevegelse på alt sammen, for å skape komplekse teksturer som pulserer, puster og groover. Hver av sequencerene har 16 justerbare trinn som uavhengig kontrollerer pitch, filter og ampllitude. Og ikke nok med det, hvert trinn inkluderer 13 ulike envelopekurver, for enestående lydkontroll. Og ved å legge tre Dynamic Synther sammen, kan du bygge massive bevegelige lyder med tre oscillatorer og seks separate step-sequencere!

OSC Synth og GR-300

I tillegg til den kraftige Dynamic Synth inngår også to synthinstrumenter i tillegg. OSC Synth er en synthmotor i analogstil med mange filtermuligheter, full ADSR-kontroll og høydefinert lyd med den diskrete GK-inputen. I tillegg er det inkludert en perfekt lydmessig gjenskapning av Roland GR-300, den legendariske analoge gitarsynthen fra 80-tallet som ble brukt av noen av verdens mest innflytelsesrike gitarister.

Avansert gitar-/bassmodellering og Poly FX

Men SY-1000 stopper ikke med syntesen. Den inneholder også fornyet instrumentmodellering som er hentet fra historiske BOSS- og Roland GK-utstyr. Et stort utvalg av elektrisk-, akustisk- og bassgitartyper er tilgjengelig, hver av dem med uavhengig stemming, EQ, virtuell forsterkerinnstilling med mer. Det er også et svært uttrykksfullt VIO gitarinstrument, som endrer innsignalets envelope og harmoniske karakter for å skape lyder som minner om strykerinstrumenter. Til slutt gir det kule Ploy FX-instrumentet fyldige stemmer med tekstur og definisjon med høy oppløsning, som kun er mulig med GK-prosessering.

Effekter og interface i flaggskipklasse

SY-1000s signalprosessering og brukerinterface er hentet fra BOSS´ flaggskip GT-1000 multi-effekter, berømmet for sin eksepsjonelle lydkvalitet og enkle betjening. Form lyder på den måten du vil med et enormt utvalg av effekter, i tillegg til superresponsive gitar- og bassforsterkere. Du kan raskt redigere instrumenter og effekter, endre rutinger, lage parallelle kjeder med mer, ved hjelp av den store LCDen og enkle knotter. Og for å gjøre arbeidsflyten enda raskere kan du lagre favorittinstrumentene og effektoppsettene dine i Variation-biblioteker som er klare til bruk.

Konfigurerbar kontroll

Som standard kan SY-1000s åtte forbrytere velge patcher, banker og to kontrolltilordninger Men du kan enkelt endre dem til omtrent hvilken funksjon du vil. Det er også en Manual-modus for rask av/på-tilgang til de tre instrumentene og vanlig input. Det er støtte for opptil fire eksterne fotbrytere eller to expressionpedaler, i tillegg til MIDI I/O. Main- og Sub-inputene blir vanligvis brukt til å mikse stereosignaler, men kan også konfigureres som fire separate outputs, komplett med dedikert EQ på hver. Og med den flyttbare effektloopen kan du enkelt integrere alt det eksterne utstyret ditt.

Spill inn spor og spill MIDI-instrumenter via USB

SY-1000s USB lyd-/MIDI-interface åpner opp til en verden av kreative muligheter med din favoritt-DAW. Med GK-inputen kan du spille inn hver av strengene på instrumentet ditt på separate spor, enten prosessert live eller spilt inn tørt, for “re-synth”-prosessering gjennom SY-1000 senere. Og med gitar-til-MIDI-/bass-til-MIDI-funksjonen kan du bruke øksa di til å spille softsynther, spille inn MIDI-sekvenser, legge inn notedata med mer.