Close
Søke

Roland TR-6S COMPACT RHYTHM COMPOSER WITH SAMPLE PLAYBACK

Produsent: ROLAND
SKU: 724094
kr 4 500,00 inkl MVA
COMPACT RHYTHM COMPOSER WITH SAMPLE PLAYBACK
6 Nettlager inkl. Butikker
2 Oslo Schous plass
2 Trondheim
2 Stavanger
Leverandørlager - Ukjent status
+ -

Rolands TR-trommemaskiner har påvirket musikken i over 40 år, og de er like innflytelsesrike i dag. Den kompakte og rimelige TR-6S er basert på den populære TR-8S og har den samme høyttalerdunkende, vindusristende, kroppsbevegende lyden som sitt større søsken. Forbedre trommesporene dine, lag beats på farten, og opplev gleden ved en hands-on produksjon. Med TR-6S er lyden av klassiske låter, dagens trender og morgendagens hits alltid innen rekkevidde.

• Sekssporsversjon av TR-8S i en kompakt og rimelig pakke
• Detaljerte kretsmodeller av Roland TR-808, TR-909, TR-606, TR-707, med mer
• Stort presetsamplebibliotek med støtte for egendefinerte brukersamples
• FM lydmotor for futuristiske lyder
• Miks og match lyder for eksotiske hybridtrommesett
• Avansert sequencer med undertrinn, flam, step-loop, bevegelsesinnspilling, med mer
• Drives på fire AA batterier eller USB bus-strøm
• Fungerer også som et høykvalitets USB lyd-/MIDI-interface


Seks spor med rytmisk magi.
Med TR-6S får du seks spor med avansert trommesequencing og de mest ikoniske rytmelydene i musikkhistorien. Og alt dette er samlet i en batteridrevet boks som passer omtrent overalt. Og på samme måte som andre trommemaskiner fra Roland, så er den morsom og inspirerende. Med den velkjente step-sequenceren, i tillegg til dedikerte spaker og knotter, er det enkelt å lage dine egne beats med dyptgående, hands-on-kontroll.

Alle lydene, og mer.
TR-6S er fylt opp med autentiske gjenskapninger av legendariske Roland trommemaskiner, som har definert sjangere og drevet fram kulturen i årtier, inkludert 808, 909, 707 og 606. Og dette er ikke samplepakker eller billige etterligninger, de er virkelige kopier som låter og oppfører seg akkurat som sitt vintage motstykke. Går du videre kan du mikse og sette sammen disse lydene av forhåndsinnstilte og egendefinerte samples og futuristiske FM-lyder, og lage eksotiske hybridtrommesett som speiler den unike smaken og stilen din.

Gullstandarden innen trommeprogrammering.
Lyden av dagens musikk har mye å takke den klassiske step-sequenceren for, særlig "TR-REC"-variasjonen som finnes i tidlige trommemaskiner fra Roland. TR-6S benytter den samme velprøvde tilnærmingen, og forsterker den med innspilling i sanntid og moderne funksjoner slik som undertrinn for gradvis økende partier, og bevegelsesinnspilling for rytmer som beveger seg.

Positive effekter.
Skap punch, rom, varme eller grit med det store utvalget av effekter av høy kvalitet i TR-6S. Viktige kompressorer og EQ-er er lett tilgjengelig, i tillegg til fyldig klang, delay og modulasjonseffekter. Flytt de kreative grensene dine med filtere, LFO-er og ville, nye effekter som oppmuntrer til sonisk kaos.

Bekvemmelighet og fleksibilitet.
TR-6S er også et høykvalitets USB lyd-/MIDI-interface som er perfekt for mobile eller små produksjonsoppsett. Og den passer til og med inn i de fleste små studioer eller liverigger, slik at du kan gjøre livet om til musikk når som helst når inspirasjonen treffer deg.