Close
Søke

Roland TR-06: Drumatix

Produsent: ROLAND
SKU: 724093
kr 4 500,00 inkl MVA
RHYTHM COMPOSER BASED ON THE ILLUSTRIOUS TR-606
0 Nettlager inkl. Butikker
Leverandørlager - Ukjent status
+ -

TR-06 er en detaljert kopi av den klassiske Roland TR-606, men med noen store moderne oppgraderinger. Den nye Roland Boutique-versjonen har den distinkte tonen og det ikoniske utseendet til originalen, men har flere lydformingsmuligheter, innovativ sequencing og et stort utvalg triggere for å drive modulært utstyr.

• Detaljert gjenskapning av vintagemodellen Roland TR-606, ved hjelp av Analog Circuit Behavior (ACB)-modellering
• Autentisk lyd og ikonisk utseende som hos originalen
• Utvidede lydformingsmuligheter med tuning, decay, panorering, gain, med mer
• Innebygget kompressor, delay og vrengeffekter
• Avansert sequencer med undertrinn, probability og steploop
• Fem triggerutganger og en triggerinngang for enkel integrasjon med modulært og annet utstyr
• Fargematchende DK-01-kasse med tre vinklingsmuligheter
• Robust og portabel med solid konstruksjon og metalltopp
• Drives på fire AA batterier eller USB bus-strøm

Den andre lille sølvboksen
TR-606 ble lansert i 1981 som et tillegg til TB-303 Bass Line, og var en programmerbar trommemaskin der størrelsen, prisen og brukervennligheten gjorde hjemmeproduksjon av musikk mer tilgjengelig for alle. Basstrommene med punchy mellomtone, poppende tammer og "sizzlende" hihater ble en hit blant DIY-musikere, og dukket opp i sjangere fra 80-talls new wave og punk til alle typer elektronikastiler.

Hva om du kunne ...
Lyden fra 606 er unik i TR-familien og er ryggraden i en mengde klassiske og undergrunnslåter. Men selv om mange elsket den distinktive lyden, så var den ikke spesielt allsidig. TR-06 gjenskaper originalen med et nytt potensial for lydkskaping og innebygde effekter av høy kvalitet. Kontroller stemming, decay og panorering for hvert instrument, eller kjør opp den interne gainen for å presse kretsmodellen til en varm overdrive eller aggressiv vreng. Den innebygde kompressoren gir varme og punch, mens tempoforsinkelse skaper dybde og romfølelse fra subtile gjentagelser til kontrollert kaos.

Avansert sequencer.
På samme måte som originalen er step-sequenceren i TR-06 velkjent og likefram, slik at du kan lage hvilken som helst beat raskt og enkelt. Og nå har den blitt oppdatert med avanserte funksjoner slik som justerbare undertrinn for gradvis økende partier, step-loop for umiddelbar oppdeling av patterns og per-step probability for beats som aldri blir kjedelige.

Modulærvennlig.
Mange modulære og "tabletop"-rigger mangler en god trommesequencer som er praktisk og enkel å bruke. TR-06 har fem triggerutganger og en triggerinngang, så det er enkelt å bruke den sammen med annet utstyr, og sette i gang nye ideer og kreative muligheter. Sequencingen er rask og flytende, og du kan mikse og legge på de eksterne modulene dine sammen med TR-06s interne lyder for å få massive rytmesekvenser.

Robust bygget og klar for alt.
Som alle andre Roland Boutique er TR-06 solid og godt konstruert med massiv metalltopp og fargematchende kasse med tre vinklingsmuligheter. Det er et høykvalitets USB lydinterface for rask og enkel innspilling med datamaskinen din, og den kan driftes av standard AA-batterier for timesvis med uhemmet jamming. Den har til og med innebygget høyttaler, for du vet aldri hva livet gir deg.

Hardware møter programvare.
Par TR-06 med TR-606 Software Rhythm Composer som er tilgjengelig i Roland Cloud, og nyt fordelene med enkel hardware- og programvareintegrasjon. Pluginen TR-606 har utvidede sequencingmuligheter, og TR-06s knotter er forhåndstilordnet for intuitiv, hands-on arbeidsflyt.