Close
Søke

BOSS

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Boss AB-2 A/B SELECTOR

Skift mellom ulike gitarer og forsterkere

The BOSS AB-2 is a 2-way selector that makes changing inputs or outputs easy. One stomp is all it takes to instantly switch between two guitars, change amplifiers or switch between an amp and tuner. Rock-solid BOSS construction ensures the AB-2 will stand the test of time.

kr 550,00 inkl MVA

Boss AC-3 ACOUSTIC PEDAL

Avansert akustisk simulering

Hvor mange ganger har du ikke stått på scenen eller i studioet med din elgitar og ønsket at du hadde tatt med din akustiske gitar? For musikere som helst vil reise uten alt for mye utstyr, er det ikke alltid den beste løsningen å reise med en ekstra gitar. Her kommer Boss AC-3 deg til unnsetning. Denne nye generasjon kompakt pedal benytter seg av COSM simuleringsteknologi for å endre en hvilken som helst elgitar til et stort utvalg av akustiske gitarer

kr 1 479,00 inkl MVA

Boss ACS-LIVE ACOUSTIC SINGER LIVE

Den akustiske forsterkeren for scenen, redefinert
kr 5 947,00 inkl MVA

Boss ACS-LIVELT ACOUSTIC GUITAR AMPLIFIER

Redefinisjonen av den akustiske sceneforsterkeren
kr 4 427,00 inkl MVA

Boss ACS-PRO ACOUSTIC SINGER PRO

Den akustiske forsterkeren for scenen, redefinert
kr 8 807,00 inkl MVA

Boss AD-10 Acoustic Preamp

Avanserte lydverktøy for seriøse akustiske gitarister

Alle som spiller på en forsterket akustisk gitar på scenen vet hvilken utfordring det er å få en lyd som er like inspirerende som instrumentet er akustisk. AD-10 er din løsning på dette gamle problemet. Den tilbyr avanserte lydverktøy som gjør at du oppnår rik, naturlig akustisk lyd hve gang du opptrer. Kjernen i AD-10 er en tokanals akustisk preamp/DI pedal med førsteklasses lydkvalitet, kraftige muligheter for å skru lyd og fleksible tilkoblinger. På toppen av dette er ambiens-, chorus- og delay-effekter innebygget, som eliminerer behovet for å frakt rundt på en ekstern effektprosessor.

Men AD-10 tar akustisk preamp-design til et helt nivå med sin fremdragene nye funksjon –– BOSS´ banebrytende Acoustic Resonance prosessering. Denne avanserte teknikken gjenskaper den komplekse “bodyen” og strengeresonansen som går tapt med de fleste pickup-systemer, og gjenskaper den uttrykksfulle, organiske vibben som er så viktig i den akustiske opplevelsen. Og funksjonene bare fortsetter, med transparente anti-feedback kontroller, minneplasser for lydoppsett, 80-sekunds-looper, USB Audio og mye mer Den kompakte AD-10 er ekstremt kraftig med mange muligheter, likevel den svært enkel i bruk. Dette er en alt-i-ett-løsning som gir deg imponerende akustisk lyd uansett hvor du opptrer.

kr 4 270,00 inkl MVA

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 180,00 Max: kr 14 650,00
kr180 kr14650