Close
Søke

BOSS

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Boss WL-60T GUITAR WIRELESS TRANSMITTER

Sender (transmitter) for WL-60 Wireless System

WL-60T Wireless Transmitter er kompatibel med BOSS WL-60T Wireless System. Den lar deg utstyre et instrument nummer to med sender, for raske skifter på scenen, og kan være reserve om du mister eller skader din originale sender. Den robuste, integrerte klype som monteres sikkert i instrumentstroppen eller beltet, og retningen kan reverseres for å passe din spillestil. En kort standard kabel (inkludert) sørger for tilkobling instrumentet, og gjør at WL-60 virker med nærmest enhver gitar eller bass. Takket være BOSS´ effektive power-teknologi, kan brukerne nyte ekstra lang driftstid på opp til 25 timer med to alkaliske AA-batterier.

Merk: WL-60T har ingen audiofunksjonalitet som frittstående enhet. For å sende lyd må WL-60T brukes sammen med den trådløse mottakeren i et av produktene som nevnt over.

kr 1 450,00 inkl MVA

Boss WL-T Wireless System

Reservesender for WL Series og Katana-Air

WL-T Wireless Transmitter er kompatibel med WL-series trådløse systemer og Katana-Air trådløs gitarforsterker, og fungerer som reserveløsning om du mister eller ødelegger din originale sender. Når den er ladet på forhånd fungerer den også som en backup-sender for live-performancer. For å lade WL-Ts innebygde batteri og etablere sammenkobling med din BOSS trådløse mottaker, følger du enkelt og greit samme prosedyrer som du gjorde med den originale senderen som kom med ditt system.

WL-T virker med følgende BOSS trådløse produkter:
WL-20/WL-20L, WL-50
KATANA-AIR

Merk: WL-T har ingen audiofunksjonalitet som frittstående enhet. For å sende lyd må den brukes sammen med den trådløse mottakeren i et av produktene som nevnt over.

kr 1 230,00 inkl MVA

Boss WZ TC-SV SteveVai WAZA AMP Tone Capsule

Steve Vai Legacy Tone Capsule
kr 3 540,00 inkl MVA

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 180,00 Max: kr 14 650,00
kr180 kr14650