Close
Søke

Boss NEX-ARTIST GUITAR AMPLIFIER

Produsent: BOSS
SKU: 506568
kr 7 880,00 inkl MVA
Fire slutt-trinn, ubegrenset uttrykk
3 Nettlager inkl. Butikker
2 Moss
2 Oslo Schous plass
Leverandørlager - Ukjent status
+ -
Ved å kombinere den klassiske lyden og følelsen fra rør-forsterkere med neste generasjons allsidige lydmuligheter, er BOSS´ Nextone serie et spennende nytt konsept i kategorien profesjonell gitarforsterker. Distinkte kanal-voicinger gir et bredt utvalg inspirerende lyder, mens fire valgbare typer analoge klasse AB slutt-forsterkere gir deg tilgang til den unike rør-karakteristikken som henholdsvis 6V6, 6L6, EL84 og EL34 gir i utgangen på en forsterker. Ved hjelp av vår avanserte Tube Logic-teknologi, “re-voicer” hver forsterkertype hele kretsen, fra inngang til utgang, og tilbyr for aller første gang den komplette soniske opplevelsen av alle disse slutt-trinnene i en og samme forsterker.

Vil du dykke videre ned med flere muligheter for å tilpasse lyden? Bare koble til Nextone Editor og bli en “virtuell rør-tekniker” som kan fin-tune bias, sag, EQ og andre interne innstillinger til å passe din personlige spillestil. Nextone har også praktiske, moderne funksjoner for å spille på scenen, for eksempel innebygde effekter, line out for direktelyd (uten mikrofoner) og power-kontroll for uttrykksfull “cranked-amp-lyd” på levelige volum. Takket være Tube Logic kan du nyte all godlyd og respons fra din favoritt-rør-forsterker – uten å skade ryggen under transport på grunn av vekt, eller mas med vedlikehold.

Nextone versjon 2: Flere verktøy til å skape din personlige lyd
Versjon 2 av firmwaret gir deg en rekke nye muligheter for å skape din personlige lyd ved hjelp av Nextone Editor. En nøkkelfunksjon her er Character Shape, som låser opp kontroller for lyden på designer-nivå, rett i hjertet av kraftforsterkeren. I tillegg er separate EQer (inkludert en ny 10-bånds grafisk) før og etter preamp tilgjengelig, sju boost-typer har blitt lagt til og effekter kan settes uavhengig for custom-lagde kanaler. Det er også lagt til en innstilling for ekstra headroom, for ekstra punch. Med nye import-/eksport-muligheter og bibliotek-funksjoner er det enklere enn noen gang tidligere å jobbe med ulike Nextone-oppsett.