Close
Søke

Roland KC-80 KEYBOARD AMPLIFIER

Produsent: ROLAND
SKU: 506547
kr 4 270,00 inkl MVA

Verdt det hver gang

I mer enn to tiår har keyboardister overalt lent seg på Rolands KC forsterkere, for deres kraftige hifi-lyd, innebygde miksefunksjoner, allsidige tilkoblingsmuligheter og solide holdbarhet. Din siste generasjonen KC-forsterkere har samme høye kvalitet som de foregående, men tilbyr samtidig nye forbedrede funksjoner som svarer på dagens musikeres behov. Med en KC amp på siden av deg, har du full kontroll over din scene-rigg, slik at du alltid låter bra og spiller på ditt beste. Og det er verdt det hver eneste gang.

0 Nettlager
Leverandørlager - Ukjent status
+ -
Full-range lyd for keyboards og elektroniske musikkinstrumenter

KC-80 tilbyr full-range reproduksjon av lyd i en superportabel forsterker. Kabinettet har Rolands patenterte twin bass-reflex-design, som gir forbedret lavfrekvens-respons uten forvrengning. Parret med den nylig re-designede strømforsyningen og oppdatert med 10-toms basshøyttaler, leverer KC-80 en enda bedre bassopplevelse for å forsterke 88-tangenters stage pianoer, orgel og synthesizere, pluss trommemaskiner og andre elektroniske instrumenter.

Innebygd 3+1 miksing

KC-80s tre linjeinnganger (jack) kan brukes til keyboards, trommemaskiner og andre elektroniske instrumenter. Det finnes også en aux-kanal med minijack- og RCA-innganger for å koble til smarttelefoner, musikkavspillere og andre enheter. Kanal 1 har også et XLR-input som lar deg plugge inn en vokalmikrofon – for enda større allsidighet.

Allsidig tilkobling for live-jobben, innspilling og øving.

Med easy-access-tilkobling integreres KC-80 enkelt inn i ethvert miljø der du spiller. En linjeutgang (jack) lar deg koble deg til PA-systemer, scenemonitorer og opptaksutstyr. Det finnes også en egen jackutgang for å koble til en aktiv sub. Nivået kontrolleres fra forsterkerens mastervolum for one-touch-kontroll. Når du plugger inn hodetelefon-pluggen vil de innebygde høyttalerne og sub-utgangen mutes. Dette er fint når du vil spille “privat” eller sjekke ut lyder på scenen med hodetelefoner.