Close
Søke

Roland KC-600 KEYBOARD AMPLIFIER

Produsent: ROLAND
SKU: 506546
kr 8 189,00 inkl MVA

Verdt det hver gang

I mer enn to tiår har keyboardister overalt lent seg på Rolands KC forsterkere, for deres kraftige hifi-lyd, innebygde miksefunksjoner, allsidige tilkoblingsmuligheter og solide holdbarhet. Din siste generasjonen KC-forsterkere har samme høye kvalitet som de foregående, men tilbyr samtidig nye forbedrede funksjoner som svarer på dagens musikeres behov. Med en KC amp på siden av deg, har du full kontroll over din scene-rigg, slik at du alltid låter bra og spiller på ditt beste. Og det er verdt det hver eneste gang.

0 Nettlager
Leverandørlager - Ukjent status
+ -
Full-range lyd for keyboards og elektroniske musikkinstrumenter

KC-600 tilbyr kraftig, puncy og full-range lyd i en kompakt forsterker med 200 watts effekt. Kabinettet benytter Rolands patenterte twin bass-reflex-design som gir bedre respons i bassfrekvensene, uten forvrengning. Parret med den nylig re-designede strømforsyningen og oppdatert med 12-toms basshøyttaler, leverer KC-600 en enda bedre bassopplevelse for å forsterke 88-tangenters stage pianoer, orgel og synthesizere, pluss trommemaskiner og andre elektroniske instrumenter. En ekstra fordel med den nye effektive strømforsyningskretsen er redusert vekt, som gjør det enklere å transportere KC-600 mellom giggene.

Innebygget stereomiksing

Ved hjelp av KC-600s fire kanaler med linjeinnganger kan du koble til keyboards, percussion pads, trommemaskiner med mer. Det finnes også en dedikert aux-inngang for å plugge inn en smarttelefon eller musikkavspiller for backing tracks. Linje- og aux-inngangene støtter stereo-tilkobling, som gjør at du kan sende stereolyd til PAen eller til opptaksenheten, og ha stereo forsterkning på scenen med en ekstra KC-600 via Stereo Link. Kanal 1 har også et XLR-input som lar deg plugge inn en vokalmikrofon – for enda større allsidighet. Og med den praktiske Output Select-funksjonen på kanal 4 får du mye fleksibilitet for lytting på klikk og guide-spor mens du spiller.

Allsidig tilkobling for live-jobben, innspilling og øving.

Med easy-access-tilkobling integreres KC-600 enkelt inn i ethvert miljø der du spiller. Stereo linjeutganger finnes på både XLR og 1/4-toms jack, for å koble deg samtidig til PA-systemer, scenemonitorer og opptaksenheter. Det finnes også en egen jackutgang for å koble til en aktiv sub. Nivået kontrolleres fra forsterkerens mastervolum for one-touch-kontroll. KC-600 har også en hodetelefonutgang, som er perfekt når du vil øve eller ha diskret scenemonitoring.

Utvid oppsettet ditt med Stereo Link

Om du noen ganger ønsker å utvide antall innganger i oppsettet ditt, eller ha ekte stereolytting, gjør KC-600s Stereo Link-funksjon dette enkelt. For det første vil antallet tilgjengelige innganger dobles når du kobler til de to stereo link jack-tilkoblingene på en KC-600 nummer to. I tillegg kan venstre og høyre kanal i tilkoblede stereo instrumenter splittes mellom de to forsterkerne. Dette gir en “nær studiolytting-opplevelse” i sceneoppsettet ditt.