Close
Søke

Roland KC-220 KEYBOARD AMPLIFIER

Produsent: ROLAND
SKU: 506544
kr 5 960,00 inkl MVA

Verdt det hver gang

I mer enn to tiår har keyboardister overalt lent seg på Rolands KC forsterkere, for deres kraftige hifi-lyd, innebygde miksefunksjoner, allsidige tilkoblingsmuligheter og solide holdbarhet. Din siste generasjonen KC-forsterkere har samme høye kvalitet som de foregående, men tilbyr samtidig nye forbedrede funksjoner som svarer på dagens musikeres behov. Med en KC amp på siden av deg, har du full kontroll over din scene-rigg, slik at du alltid låter bra og spiller på ditt beste. Og det er verdt det hver eneste gang.

1 Nettlager
Leverandørlager - Ukjent status
+ -
Full-range lyd for keyboards og elektroniske musikkinstrumenter

KC-220 leverer full-range stereolyd med 30 watts effekt (15 watt x 2), to ny-designede 6,5-toms høyttalere og to custom tweetere. Paret med en avansert strømforsyningsdel, optimalisert for batteridrift, reproduserer KC-220 uten problem hele det soniske spekteret i 88-tangenters stage pianoer, orgel og synthesizere, trommemaskiner og andre elektroniske instrumenter.

Innebygd 3+1 miksing

KC-220 er kompakt og praktisk, og et komplett stereo miksesystem som du kan ta med deg overalt hvor du trenger å spille. Tre jack linjeinnganger kan brukes til keyboards, trommemaskiner og ulike elektroniske instrumenter. Kanal 1 inneholder også en XLR-inngang for bruk med vokalmikrofon. Det finnes også en aux-kanal med minijack- og RCA-innganger for å koble til smarttelefoner, musikkavspillere og andre enheter.

Stereoeffekter og EQ

Det er enkelt å forbedre lyden din med KC-220s høykvalitets DSP-effekter. Normal og wide stereo chorus effekter finnes, pluss en nydelig stereo reverb for vokal og instrumenter. Effekter kan kontrolleres med fotbrytere (ekstrautstyr) for “hands-fri” bruk på scenen. KC-220 har også en EQ med bass/diskant, for å tilpasse “overall-lyden” til spillestedet.

Allsidige tilkoblinger

KC-220 er utstyr med mono/stereo linjeutganger, som lar deg koble deg til PA-systemer, scenemonitorer eller opptaksenheter. Når du plugger inn hodetelefon-pluggen vil de innebygde høyttalerne og sub-utgangen mutes. Dette er fint når du vil spille “privat” eller sjekke ut lyder på scenen med hodetelefoner.