Close
Søke

Roland KC-200 KEYBOARD AMPLIFIER

Produsent: ROLAND
SKU: 506543
kr 5 400,00 inkl MVA

Verdt det hver gang

I mer enn to tiår har keyboardister overalt lent seg på Rolands KC forsterkere, for deres kraftige hifi-lyd, innebygde miksefunksjoner, allsidige tilkoblingsmuligheter og solide holdbarhet. Din siste generasjonen KC-forsterkere har samme høye kvalitet som de foregående, men tilbyr samtidig nye forbedrede funksjoner som svarer på dagens musikeres behov. Med en KC amp på siden av deg, har du full kontroll over din scene-rigg, slik at du alltid låter bra og spiller på ditt beste. Og det er verdt det hver eneste gang.

0 Nettlager
Leverandørlager - Ukjent status
+ -
Full-range lyd for keyboards og elektroniske musikkinstrumenter

KC-200 tilbyr full-range lyd i en kompakt forsterker med 100 watts effekt. Kabinettet benytter Rolands patenterte twin bass-reflex-design som gir bedre respons i bassfrekvensene, uten forvrengning. Parret med den nylig re-designede strømforsyningen og oppdatert med 12-toms basshøyttaler, leverer KC-200 en enda bedre bassopplevelse for å forsterke 88-tangenters stage pianoer, orgel og synthesizere, pluss trommemaskiner og andre elektroniske instrumenter.

Innebygd 4+1 miksing

KC-200s fire linjeinnganger (jack) kan brukes til keyboards, trommemaskiner og andre elektroniske instrumenter. Det finnes også en aux-kanal med minijack- og RCA-innganger for å koble til smarttelefoner, musikkavspillere og andre enheter. Kanal 1 har også et XLR-input som lar deg plugge inn en vokalmikrofon – for enda større allsidighet. Kanal 4 er dedikert til monitoring gjennom KC-200s innebygde høyttalere og hodetelefonutgang: denne lar deg lytte til klikk eller guide-spor mens du opptrer – uten at disse sendes til PAen via ampens linjeutgang.

Allsidig tilkobling for live-jobben, innspilling og øving.

Med easy-access-tilkobling integreres KC-200 enkelt inn i ethvert miljø der du spiller. En linjeutgang (jack) lar deg koble deg til PA-systemer, scenemonitorer og opptaksutstyr. Det finnes også en egen jackutgang for å koble til en aktiv sub. Nivået kontrolleres fra forsterkerens mastervolum for one-touch-kontroll. Når du plugger inn hodetelefon-pluggen vil de innebygde høyttalerne og sub-utgangen mutes. Dette er fint når du vil spille “privat” eller sjekke ut lyder på scenen med hodetelefoner.