Close
Søke

Boss GT-1B BASS EFFECTS PROCESSOR

Produsent: BOSS
SKU: 506343
kr 2 580,00 inkl MVA

Flaggskip basslyd i en ultrakompakt pakke

GT-1B gir bassister alle de proffe verktøyene som trengs for å skru god basslyd, i en liten og robust pakke. Med BOSS´ flaggskip lydmotor i bakgrunnen, får du full tilgang til et stort utvalg bass-optimaliserte forsterkere og effekter for scene og studio. Det strømlinjeformede brukergrensesnittet lar deg skru fram lydene raskt, mens innebygde kontrollbrytere og expression-pedal lar deg justere flere effekter samtidig i sanntid. Ved å logge inn på BOSS Tone Central kan du laste ned nye lyder, editerings-software med mer. GT-1B er det ultimate tilbehøret for enhver bassist, kompakt, robust og batteridrevet.

6 Nettlager
3 Oslo Schous plass
2 Trondheim
Leverandørlager - Ukjent status
+ -
Flaggskip lydverktøy for bass

GT-1B er fylt opp med lydverktøy fra øverste hylle, med en bassoptimalisert utgave av BOSS´ mest avanserte lydmotor. Her finner du et bredt utvalg preamper som kan forme din grunntone, med favoritter fra GT-10B og to helt nye modeller. Premium MDP-effekter som limiter og distortion benytter BOSS´ avanserte teknikker for å ivareta ditt instruments karakter og respons, og gir alle musikalske uttrykksmuligheter du kan drømme om. Grafisk EQ, T-Wah og andre essensielle effekter er på plass, i likhet med effektfulle programmer som Harmonist, Bass Synth, Defretter med mer. Det finnes også et komplett utvalg mod-, delay og klangeffekter, samt en looper som er fin for jamming eller på-sparket-kreativitet.

En mobil kraftstasjon

GT-1B er designet for bassister på farten. Den er overraskende lett og kompakt, noe som gjør den ideell for mindre sceneoppsett eller situasjoner hvor du må reise lett. Det robuste, moderne designet gjør at enheten enkelt får plass i tilbehørsrommet i en instrumentbag – uten at du trenger å bekymre deg for at skarpe kanter skal skade instrumentet ditt. AC- eller batteridrift gir full fleksibilitet i alle spillesituasjoner, og gjør at du alltid kan ta basslyden med deg – uansett hvor du skal spille.

Lydskapning gjort enkelt

Med GT-1Bs intuitive brukergrensesnitt er det enkelt å bygge opp lyder og fin-tune parametre, selv for de som aldri tidligere har brukt multi-effekter. Dedikerte trykknapper gir umiddelbar editeringstilgang til hver effektkategori, som umiddelbart kan justeres videre med tre kontroller. Disse fungerer også som på/av-brytere, og har statusindikatorer som hele tiden gir deg oversikt over hvilke kategorier som er aktivisert. Easy Select- og Easy Edit-funksjonene strømlinjeformer lydskruingen enda mer, og gir både nybegynnere og proffer samme muligheter til å lage polerte multi-effekt-lyder i løpet av av noen ganske få tweaks.

BOSS Tone Central og BOSS Tone Studio

Du vil finne et bredt utvalg gratis lydsett for GT-1B i BOSS Tone Central. Disse patchene er programmert av toppbassister, klare til bruk som de er, eller som flotte utgangspunkt for avanserte bassister som vil skru fram sine egne custom-lyder. Gratisprogramvaren BOSS Tone Studio er en editor/librarian med all funksjonalitet som kreves, og gir deg integrert tilgang til alle lydsettene i BOSS Tone Central.

Proff kontroll i kompakt pakke

GT-1Bs tre fotbrytere er smart designet for å velge lyder, bruke tuneren, kontrollere looper med mer, samtidig som enhetens fotavtrykk holdes til et minimum. Den dedikerte CLT1-svitsjen kan assignes til tap tempo, effekt på/av og mange andre funksjoner, mens expression-pedalen og tåbryterne kan styre volum, wah, pitch shift og andre effektparametre. Hvis du ønsker enda mer kontroll finnes det innganger for å koble til to eksterne fotbrytere eller en expression-pedal. GT-1Bs USB-tilkobling lar deg ikke bare bruke BOSS Tone Central og BOSS Tone Studio, men også spille lyd rett inn i din favoritt DAW.