Close
Søke

Boss BC-1X BASS COMP

Produsent: BOSS
SKU: 506297
kr 2 360,00 inkl MVA

Intelligent Multiband kompresjon for dynamiske bassister

Utstyrt med cutting-edge BOSS teknologi, leverer BC-1X Bass Comp et resultat som går langt utover det du forventer fra en basskompressor pedal. Denne premium stompboksen har profesjonell multiband kompresjon, kontrollert av intelligente kretser som gjør det enkelt å skru naturlig lyd innen alle spillestiler. Et avansert design responderer på ulik dynamikk, og gir perfekt mengde kompresjon til enhver tid. Dette sikrer at tonen din aldri blir ”skviset” eller dunkel. BC-1X er et ”må-ha”-verktøy som leverer studiokvalitet med punch, presisjon for den dynamiske bassisten. Den er transparent, kraftig – og enkel å bruke.

1 Nettlager
1 Oslo Schous plass
Leverandørlager - Ukjent status
+ -

Avansert teknologi for naturlig lyd

Kompresjon er et uunnværlig verktøy for den moderne bassisten. Det er mange kompressorpedaler tilgjengelig, men BC-1X står likevel alene, som et helt unikt produkt. I motsetning til konvensjonelle bokser, som komprimerer hele signalet med dunkel lyd som resultat, gir den avanserte BOSS MDP-teknologien i BC-1X perfekt og naturlig kompresjon, som aldri ødelegger karakteren i instrumentet ditt. Hver eneste lille nyanse ivaretas, og prosesseres nøyaktig, selv med aggressive kompressorinnstillinger. I alle register bevares lydens karakter, slik at du kan tenke på spillingen, uten å bekymre deg for ulike settinger for hver sang eller spillestil.

Uendelige tonale muligheter med enkle kontroller

Mens vanlige kompressorer kan være vanskelig å få justert helt riktig, fjerner BC-1X all mystikk rundt det å få til god lyd. Bak pedalens fire enkle kontroller, skjuler det seg en kompleks multiband prosessor, med mange parameter som ivaretar lyden. Når du skrur på knappene, kan mange parameter endres på samme tid, og dette gir mulighet for et bredt spekter av lyder med minimal innsats. Takket være den intelligente teknologien på innsiden, vil du alltid oppnå perfekt lyd i enhver setting, fra subtil dynamisk kontroll til ekstrem kompresjon for effektlyd.

Proffe funksjoner for proffe bassister

BC-1X ble designet med tanke på profesjonell bruk. I inngangskretsene benyttes det 18 volt driftsspenning, som gir rikelig headroom uten klipping, selv med de ”hoteste” signaler fra aktive bassgitarer. En indikator med 16 segmenter for gain-reduksjon, viser til enhver tid mengde kompresjon, dette er en high-end funksjon du sjelden ser i effektpedaler. En annen stor fordel med BOSS-teknologien, er at pedalens støynivå er ekstremt lavt sammenlignet med andre kompressorer i dette formatet. Og med det velprøvde kompakte BOSS-chassiset, vil BC-1X gi ”skuddsikker” pålitelighet i mange, mange år.