Close
Søke

Boss AD-10 Acoustic Preamp

Produsent: BOSS
SKU: 506293
kr 4 270,00 inkl MVA

Avanserte lydverktøy for seriøse akustiske gitarister

Alle som spiller på en forsterket akustisk gitar på scenen vet hvilken utfordring det er å få en lyd som er like inspirerende som instrumentet er akustisk. AD-10 er din løsning på dette gamle problemet. Den tilbyr avanserte lydverktøy som gjør at du oppnår rik, naturlig akustisk lyd hve gang du opptrer. Kjernen i AD-10 er en tokanals akustisk preamp/DI pedal med førsteklasses lydkvalitet, kraftige muligheter for å skru lyd og fleksible tilkoblinger. På toppen av dette er ambiens-, chorus- og delay-effekter innebygget, som eliminerer behovet for å frakt rundt på en ekstern effektprosessor.

Men AD-10 tar akustisk preamp-design til et helt nivå med sin fremdragene nye funksjon –– BOSS´ banebrytende Acoustic Resonance prosessering. Denne avanserte teknikken gjenskaper den komplekse “bodyen” og strengeresonansen som går tapt med de fleste pickup-systemer, og gjenskaper den uttrykksfulle, organiske vibben som er så viktig i den akustiske opplevelsen. Og funksjonene bare fortsetter, med transparente anti-feedback kontroller, minneplasser for lydoppsett, 80-sekunds-looper, USB Audio og mye mer Den kompakte AD-10 er ekstremt kraftig med mange muligheter, likevel den svært enkel i bruk. Dette er en alt-i-ett-løsning som gir deg imponerende akustisk lyd uansett hvor du opptrer.

1 Nettlager inkl. Butikker
1 Oslo Schous plass
Leverandørlager - Ukjent status
+ -
Alle verktøyene du trenger i en mobil pakke

Med sine avanserte BOSS-teknologier og design, er AD-10 drømmen som blir til virkelighet for seriøse akustiske gitarister på stadig søken etter den aller beste reproduksjonen av lyd. Med sylskarp toneforming, og intuitive, hands-on kontrolller, kan hem som helst skru fram eksepsjonelt bra lyder – raskt og enkelt. Forsterkeren er også utstyrt med et avansert anti-feedback-system. Dette gjør det enkelt å takle lydproblemer som tid om annen dukker opp i ulike konsertlokaler. Og med 10 innebygde minneplasser, kan du lagre dine favorittoppsett for ulike instrumenter og sanger. AD-10 kan drives fra strømnettet via en inkludert AC adapter, eller med batterier. Fleksibiliteten gjør at AD-10 passer i enhver spillesituasjon.

Gjenskap den sanne akustiske tonen med BOSS´ Acoustic Resonance.

Piezo-mikrofoner installert i stolen er den desidert mest vanlige typen pickups i akustiske scenegitarer. Selv om denne typen pickups har noen fordeler, som lite feedback, går dette på bekostning av tonen – som oftest er hard, steril og “quacky”. Dette er fordi lyden kun plukkes opp fra området rundt stolen, hvor det er lite lyd av strenger, kropp og resonans, som tilsammen utgjør gitarens rike, komplekse lyd. Magnetiske pickups for å sette i lydhullet og andre typer systemer, har også ofte mangler i gjengivelsen av akustisk gitarlyd. Du kan selvfølgelig spille inn i en mikrofon, som gir et naturlig resultat, men dette er upraktisk i de fleste scenemiljøer.

Her kommer AD-10s innovative Acoustic Resonance-funksjon inn. Ved hjelp av sofistikert BOSS-teknologi, analyserer Acoustic Resonance pickup-signalet fra din gitar, og gjenskaper den manglende resonansen fra gitarkroppen og strengene, og legger til elementene som er essensielle for en naturlig akustisk gitarlyd. AD-10S Acoustic Resonance implementering er forbedret i stor grad fra tidligere generasjoner, med kraftigere prosessering, tre ulike resonanstyper og muligheten for å ballansere den tonale karakteren for å matche dine behov til minste detalj.

Bevar lyden din med multi-level feedback-beskyttelse

På grunn av akustiske gitarers svært resonerende konstruksjon, er de veldig utsatt for problemer med lavfrekvent feedback i scenesituasjoner. Det er mange ulike variabler som virker inn på disse feedbackproblemene, for eksempel instrumenttype, pickup-systemet, plassering av instrumentet i forhold til høyttalere med mer. Den avanserte prosessoren i AD-10 går langt utenpå mulighetene i andre preamper, og gir mange lag av feedback-beskyttelse for å maksimere resultatet, med så lite farging av tonen som overhodet mulig.

Ditt førstelinjeforsvar er AD-10s feedback reduction-funksjon, som benytter nyutviklet BOSS-teknologi for å finne og dempe den plagsomme feedback-frekvensen. På samme tid vil den totale tonen balanseres etter behov, for transparente soniske resultater. For veldig problematiske situasjoner er AD-10 også utstyrt med to separate notch-filter som kan tunes manuelt eller settes på automatisk scanning, og umiddelbart fjerne feedback i bakgrunnen – mens du spiller. Hver filter “notcher” ut både grunntone og første overtone i feedbackfrekvensen, og dybden i filterne kan justeres etter behov for smales mulig tonal effekt.

To-kanals design med wide-rage EQ og eksepsjonell lydkvalitet.

AD-10 har to inngangskanaler, som gir deg mulighet for å skru lyd på to forskjellige gitarer på scenen, blande to pickup-kilder fra et enkelt insstrument – eller bruke to instrumenter på samme tid. Signalbanen er konstruert for varm, nøyaktig tone, med ultra-lav støy, og hver inngang har justerbar sensitivitet for optimal prosessering med ulike pickuptyper.

Hver kanal kan justeres med en EQ-seksjon som tilbyr fire band (inkludert parametrisk mellomtone) og et vidt utvalg low-cut filter. I motsetning til EQer på andre preamper, kontrollerer AD-10s EQ-band flere parameter, som påvirker hverandre. Dette gir presis tonekontroll, selv ved subtile justeringer. Det er også mulig å bypasse EQen ved behov, og å justere fasen for hver kanal individuelt.

Innebygde BOSS-effekter, optimalisert for akustisk gitar

Sammen med kraftige muligheter for å endre og ivareta kjernen i din akustiske tone, har AD-10 også et bredt utvalg innebygde effekter som er enkle å bruke og låter fantastisk. Prosessoren med bare en knapp, leverer langt mer enn den ser ut til, med BOSS´ anerkjente MDP-teknologi som kontrollerer dynamikken transparent, med intelligent prosessering. Akustiske gitarer “elsker klang”, og AD-10s ambiens-effekt har tre typer høykvalitets klang, spesielt beregnet på gitar. Det finnes også delay med standard, mod og reverse typer, pluss tre ulike varianter av BOSS´ berømte stereo chorus effekt.

Nyttige scenefunksjoner for akustiske musikere

AD-10 har mange gjennomtenkte detaljer som kan forbedre dine performancer. Soft-touch fotbryterne er designet for uforstyrrende operasjon i stille akustiske settinger, og kan konfigureres til å velge minne, skru effekter på/av, gi tilgang til innebygget tuner med mer. Med AD-10s looper har du et praktisk verktøy som alltid er klart for øving, jamming og scenekreativitet. Boost-funksjonen er flott for å sparke opp volumet under soloer – eller å redusere volumet når du strummer hardt. Det finnes sågar en tonekontroll som kan endre lyden når boost er på.

Lydtilkoblinger og ekstern kontroll

På AD-10s bakpanel, gir stereo XLR-utganger DI feed til PA-anlegget, mens stereo jackutganger lar deg koble deg til stageamp eller hodetelefoner for monitoring. Fra AD-10s panel kan du velge å sende signalet til utgangene med eller uten effekter, eller sende inngangskanal en og to til hver sine utganger. Det finnes også en effektloop for å koble til eksterne effekter, og en jackinngang for å koble til to fotbrytere eller en expression-pedal for å kontrollere looper-funksjoner, volume, tap tempo, anti-feedback scan med mer. I tillegg kan AD-10 virke som et to inn/to ut USB audio interface, slik at du kan spille inn til en DAW og spille musikken fra datamaskinen gjennom AD-10s lydutganger.