Close
Søke

Boss AC-3 ACOUSTIC PEDAL

Produsent: BOSS
SKU: 506292
kr 1 479,00 inkl MVA

Avansert akustisk simulering

Hvor mange ganger har du ikke stått på scenen eller i studioet med din elgitar og ønsket at du hadde tatt med din akustiske gitar? For musikere som helst vil reise uten alt for mye utstyr, er det ikke alltid den beste løsningen å reise med en ekstra gitar. Her kommer Boss AC-3 deg til unnsetning. Denne nye generasjon kompakt pedal benytter seg av COSM simuleringsteknologi for å endre en hvilken som helst elgitar til et stort utvalg av akustiske gitarer

1 Nettlager inkl. Butikker
1 Trondheim
Leverandørlager - Ukjent status
+ -

Takket være BOSS’ COSM teknologi klarer AC-3 å simulere en akustisk gitar langt mer presist og realistisk enn tidligere teknologier tillot. Det er fire simulerings-innstillinger: Standard, Jumbo, Enhanced og Piezo – den sistnevnte gir den berømte ”cut-through-the mix” piezolyden.

AC-3 er utstyrt med kontroller for lokk og kasse som gjør det mulig å forme karakteren av de fire akustiske modellene. Lag den perfekte lyd av en akustisk gitar hurtig og enkelt ved å dreie på noen knapper.

Legg til dybde og klang med den innebygde digitale romklangen. Dette er som å få to pedaler i én.

Separate utganger for elgitar og akustisk gitar. I ”bypass” går gitarsignalet til din gitarforsterker, og når du kobler inn den akustiske simuleringen går signalet automatisk til ”Line out” slik at du kan koble den til din PA, opptaker eller f. eks din AC-60.

Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

Boss PSA-230S2 AC ADAPTOR

PSA-230S2
kr 350,00 inkl MVA

Boss ML-2 METAL CORE

Ekstrem metal i en kompakt pedal

ML-2 er med sin ekstreme ytelse den mest potente og heftige vrengpedal BOSS noensinne har laget. Den bringer enkelt frem en massiv vreng og ytelse når du spiller Nu Metal, Grind Core, Industrial, Hard Core eller andre genre som krever en overveldende lyd. ML-2’s aggressive og gjennomtrengende lyd skjærer gjennom ethvert høylydt komp.

kr 1 450,00 inkl MVA

MXR M288 Bass Octave Deluxe

M288 Bass Octave Deluxe
kr 2 450,00 inkl MVA