Close
Søke

Blackstar HT-1RH MkII

Produsent: BLACKSTAR
SKU: 442178
kr 2 869,00 inkl MVA
1W Valve Head with Reverb
4 Nettlager inkl. Butikker
1 Bergen
1 Kvadrat Sandnes
1 Oslo Schous plass
1 Trondheim
1 Stavanger
Leverandørlager - Ukjent status
+ -
Blackstar HT-1RH MKII er en rørtopp på 1 watt, med et ECC82-rør i sluttrinnet, og et ECC83 (12AX7) i preampen, og gir deg stor lyd i et kompakt format, der du kan fremkalle lekker rørlyd, fra boutique clean-lyd til lett overdrive og full, mettet distortion.

Clean og Overdrive har to voicings hver, med henholdsvis American (Voice 1) eller British (Voice 2) clean, og Classic (Voice 1) eller High Gain (Voice 2) overdrive. Forsterkeren har også USB-utgang, kombinert kabinettemulering- og hodetelefonutgang, samt en ny reverb i studiokvalitet. Du kan koble forsterkeren til alle kabinetter på mellom 4 og 16 Ohm.

Blackstars patenterte ISF-teknologi (Infinite Shape Feature) er en innovativ og brukervennlig kontroll som lar deg skru deg fra klassisk britisk heavy metal til amerikansk scooped hi-gain. Kontrollen lar deg justere signatursounden i forsterkeren din, og reflekterer samtidig Blackstars filosofi: - “finding the sound in your head”. Vri kontrollen i følgende retninger, så vil du oppleve:
  • Venstre - tight, fokusert og slående respons (karakteristisk for amerikanske forsterkere)
  • Høyre - woody, cruncy og varm lyd (karakteristisk for britiske forsterkere)


Høydepunkter
  • Rørtopp på 1 watt
  • 2 kanaler
  • USB Audio ut
  • Clean & Overdrive
  • Reverb i studiokvalitet
  • 1 x ECC83-rør (12AX7) i preamp
  • 1 x ECC82-rør i sluttrinn

Etter å ha jobbet med forsterkerdesign hos Marshall i tjue år forlot Bruce Keir den britiske forsterkergiganten, sammen med tre andre ansatte, for å vie seg helt til deres eget merke Blackstar. Stamtavlen til Blackstar kommer tydelig til overflaten i produktene, og lyden i både forsterkere og pedaler lener seg tydelig mot denne siden av atlanteren. Fokus ligger på kvalitet og håndverk, og både de håndbygde Artisan-forsterkerne og de rørbaserte, bombesikre HT-pedalene oser av dedikasjon man kun finner hos små produsenter med ekte lidenskap for produktene sine. Man kan trygt si at Blackstars produkter representerer det man forbinder med britisk gitarlyd fra 60-tallet og frem til i dag, men samtidig har både forsterkere og pedaler moderne konstruksjon og egenskaper som gjør dem både allsidige og banebrytende.