Close
Søke

Boss AD-2 ACOUSTIC PREAMP

Produsent: BOSS
SKU: 412197
kr 1 450,00 inkl MVA

Naturlig akustisk lyd, uansett hvor du spiller

Med AD-2 Acoustic Preamp kan akustisk-elektriske gitarister nå opptre med naturlig lyd i studio-kvalitet, uansett hvor de spiller. Denne kompakte pedalen er utstyrt med en avansert BOSS lydmotor, pakket med sofistikert prosessorkraft som står i stor kontrast til det enkle, intuitive brukergrensesnittet. Acoustic Resonance reproduserer den komplekse resonansen fra din akustiske tone, mens Ambience gir deg proff romklang, optimalisert for akustisk gitar. AD-2 har også viktige live-verktøy som notch-filter for å fjerne feedback, balansert DI-utgang for å koble deg direkte til PA, samt mute-funksjon – praktisk når du skal stemme eller bytte gitar.

4 Nettlager inkl. Butikker
1 Bergen
1 Kvadrat Sandnes
1 Oslo Schous plass
2 Trondheim
2 Oslo kongens gate
Leverandørlager - Ukjent status
+ -

Ta din naturlige kassegitarlyd til scenen

Lyden i en akustisk gitar framstilles i et komplekst samspill mellom kropp, lokk, strenger og andre elementer i instrumentet. Når du spiller med ulike teknikker, varierende dynamikk og så videre, vil denne interaksjonen konstant endre seg, og produsere den rike tonen vi alle elsker. Dessverre kan ikke piezo pickupene som er installert på de aller fleste akustisk-elektriske gitarer gjengi denne komplekse lyden. AD-2s Acoustic Resonance-effekt løser problemet ved å analysere signalet på inngangen, og deretter utføre avansert prosessering for å gjenskape den deilige naturlige klangen i din gitar. Ved å vri på en-knapps-kontrollen kan du justere flere parameter i AD-2 samtidig og oppnå perfekt tonal balanse for enhver stilart; Fra delikat fingerspill til intens strumming.

Gjør gitarlyden din enda bedre med proff romklang

Etter å ha brukt Acoustic Resonance for å gjenskape din gitars naturlige, intime tone, kan du legge mer dybde og dimensjon til lyden med romklang. Ved hjelp av AD-2s Ambience-effekt kan du gjenskape klangen fra et hvert rom, i studio-kvalitet. I motsetning til vanlige klangprosessorer, som lett kan gi en ”sausete” kassegitarlyd, sørger BOSS´ algoritmer i AD-2 for at klangen legger seg fint og luksuriøst rundt instrumentet ditt. Som med Acoustic Resonance-effekten er det en enkel knapp som kontrollerer mange sammenkoblede parameter, slik at du har lettvint tilgang på et bredt utvalg detaljerte klanger.

DI-utgang og Feedback-prosessor

AD-2 har to uavhengige utganger for maks fleksibilitet når du opptrer. Output kobles til din akustiske gitarforsterker eller en scenemonitor, mens Line Out brukes for å sende et balansert signal direkte til PA-mikseren. Det er mulig å skru av Ambience-effekten i Line Out-signalet, slik at PA-teknikeren kan legge på egen klang i sin miks. Om du sliter med lavfrekvent feedback på scenen, har AD-2 et eget notch filter som enkelt lar deg luke ut dette. Straks du hører den velkjente rumlelyden, skrur du bare på Notch-knappen til feedbacket er borte. Så enkelt!