Close
Søke
Bilde for kategori Signalprosessorer

Signalprosessorer

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

AUDIENT NERO - Monitor Controller

Monitor-kontroll med opptil 4 samtidige steroekilder, 2 x line in, 1 x Cue Mix in, 3 x høyttalerutganger, SPDIF og talkback-mikrofon.
kr 4 995,00 inkl MVA

Boss VE-2 VOCAL HARMONIST

Vokal med studiokvalitet i en liten stomp boks

Ved å kombinere sofistikert lyd med et utrolig enkelt brukergrensesnitt, gir VE-2 Vocal Harmonist deg alle effekter en vokalist trenger, særlig den vokalisten som også spiller gitar. Denne portable batteridrevne stompboksen har alt du trenger for å lage unik vokallyd. Den er genial til både studiobruk, samt på scenen og til øving. Ved hjelp av VE-2 kan du lage harmonier av vokaler som følger det du synger, med pitch som automatisk følger de akkordene du spiller på din tilkoblede gitar, en fastsatt toneart eller en kombinasjon av disse to. Ved å bruke en av disse tre mulighetene er det enkelt å lage perfekte harmonier i alle tonearter. I tillegg til å legge på harmonier har du også muligheten for å forbedre vokalprestasjonen din med høykvalitets reverb/delay og en enhancer med pitch korreksjon i sanntid. En USB audio funksjon er også inkludert, og ved hjelp av denne kan du koble den til din datamaskin og enkelt legge til VE-2 vokalfraser for musikkinnspilling, videoer på sosiale medier og mer.

kr 2 360,00 inkl MVA

Boss VE-20 VOICE EFFECTS PROCEESSOR

Uunnværlig pedal for vokalister

Hvem sier at pedaler kun er for gitarister? Den nye brukervennlige VE-20 er helt fra bunnen tilpasset sangere, og inneholder noen av de beste vokal-effekter markedet kan tilby. Med et enkelt trykk på en pedal kan du legge fyldige lag av effekter og harmonistemmer til din egen vokal, bruke pitch-korreksjon i realtime, og vise dine kreative evner med spesielle effekter som Distortion, Radio og Strobe. Du kan tilogmed lage loops i flere lag i realtime med en innebygd Phrase Looper. VE-20 kan også brukes hvor som helst, da den drives både på strømforsyning eller batterier.

kr 3 150,00 inkl MVA

Boss VE-500 Vocal Performer

Et kraftverk av vokalverktøy for ditt pedalbrett

Om du er som gitarister flest vil du bruke mye tid på velge riktige forsterkere og pedaler for å skape din egen, personlige lyd. Men for deg som også synger i bandet, har det vært vanskelig å ha samme fokus på vokallyden - til nå. Den avanserte VE-500 Vocal Performer gir deg alt du trenger for å skape imponerende vokalharmonier og effekter på scenen, alt i en strømlinjeformet effektpedal som integreres sømløst med de vanlige gitareffektene på pedalbrettet ditt.

kr 4 720,00 inkl MVA

Boss VO-1 VOCODER

Får ”øksa” di til å snakke, synge og gråte

VO-1 Vocoder er en unik og innovativ effektpedal som legger det massive spekteret av uttrykk i den menneskelige stemme i hendene på enhver gitarist eller bassist. Ved å ”vocalize” i en tilkoblet mikrofon mens du spiller, er det enkelt å transformere din lyd til elektroniske stemmer, klassisk talk box-lyder – og en drøss andre helt nye klangfarger, som passer perfekt for å lage moderne musikk. Det er til og med mulig å lage imponerende vokalensembler – uten at du trenger koble til en ekstern mikrofon. Når du plugger inn i VO-1, kan du bokstavelig talt snakke, synge og gråte med ”øksa” di – og ta spillingen din til steder du aldri tidligere har drømt om.

kr 2 240,00 inkl MVA

Boss RC-505 LOOP STATION

Flaggskipet blant looping-prosessorene, kraftigere enn noensinne

RC-505 Loop Station har blitt et essensielt instrument for beatboksere og andre klubbartister verden rundt. Versjon 2.0 er fylt med nye funksjoner, ønsket av de mest avanserte brukerne, og gir enda mer kreativ kraft til flaggskipet blant looping-prosessorene. Du kan nå bruke flere samtidige effekter i Input FX- og Track FX-seksjonene, og et antall nye effekttyper finnes ombord. Mange forbedringer i loop-funksjonaliteten, gir nye måter å skape en enda bedre live-performance. Control Target-funksjonene har også blitt kraftig utvidet, og tilbyr nå et vell av eksterne kontrollmuligheter for musikere som vil loope gitarer, keyboards og andre instrumenter.

kr 5 850,00 inkl MVA

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 518,00 Max: kr 33 795,00
kr518 kr33795