Close
Søke
Bilde for kategori Hardware

Hardware

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

DM PLEKTER WHITE MEDIUM

Spennhusmutter 5,5 mm.
kr 10,00 inkl MVA

Roland APC-10 ALL PURPOSE CLAMP

Universalklemme for festing av trommemoduler og annen hardware

V-Drums Acoustic Design-trommesett bruker samme trommestativ som vanlige akustiske trommer. V-Drums-lydmodulen er vanligvis festet i trommesettet til et hi-hat-stativ eller cymbalstativ, og APC-10 er universalklemmen til dette formålet. En teleskopisk glider gir en komfortabel modulplassering, mens rikelig med gjenger gjør at klemmen kan festes på selv de tykkeste stativrørene.

kr 652,00 inkl MVA

Roland APC-33 ALL PURPOSE CLAMP SET

Universalholder for montering på stativ
kr 862,00 inkl MVA

Roland PDS-10 PAD STAND

Solid stativ for perkusjonspad

Sammen med den nye HPD-10 HandSonic kommer et nytt stativ. PDS-10 er etterfølgeren til PDS-15 og har en ny klemme som kan tiltes 200 grader. Stativet er designet til å brukes sammen med Roland's HPD-15, HDP-10, SPD-20 og SPD-S.

kr 1 187,00 inkl MVA

Roland RDH-102 DOUBLE KICK DRUM PEDAL WITH NOISE EATER

Kraftig dobbel basstromme-pedal med Roland Noise Eater Technology

Den innovative RDH-102 er en kraftig dobbel basstrommepedal som har Rolands patenterte Noise Eater-teknologi, som gjør den perfekt for V-Drums-brukere som vil spille og øve i blokkbebyggelser. Pedalen holder proffnivå med dobbel kjededrift, og jevn hengseloverføring, mens det integrerte Noise Eater systemer reduserer støyoverføring forårsaket av vibrasjon. Dette gjør det mulig for V-Drums-brukere å spille uten å forstyrre andre i tilstøtende rom (eller i etasjen under).

kr 3 370,00 inkl MVA

Roland RDH-120 HI-HAT STAND WITH NOISE EATER

Kraftig hi-hat-pedal med Roland Noise Eater Technology

Den innovative RDH-120 er en kraftig hi-hat-pedal som har Rolands patenterte Noise Eater-teknologi. Dette gjør den perfekt for V-Drums-brukere som vil spille og øve i blokk eller leilighet etc. Pedalen holder proffnivå med dobbel kjededrift, og jevn hengseloverføring, mens det integrerte Noise Eater systemer reduserer støyoverføring forårsaket av vibrasjon. Dette gjør det mulig for V-Drums-brukere å spille uten å forstyrre andre i tilstøtende rom (eller i etasjen under).

kr 1 790,00 inkl MVA