Close
Søke
Bilde for kategori Effekter

Effekter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Boss LMB-3 BASS LIMITER / ENHANCER

Pedal som utjevner nivåer

Bidrar til å jevne ut nivået på spillet ditt ved å fjerne unødige høye toner, som når du benytter slap-teknikker eller annet. Ratio og Threshold kontroller gir nøyaktige justeringsmuligheter.

kr 1 120,00 inkl MVA

Boss MS-3 Multi Effects Switcher

Unik pedalbrett integrering

MS-3 Multi Effects Switcher er et helt nytt konsept; en pedalbrett-løsning som maksimerer dine kreative muligheter ved å kombinere en multi-effekt motor i verdensklasse med multi-pedal switcher i en liten, dedikert enhet. Nå kan alle sette sammen et profesjonelt effektsystem som er utrolig kompakt, ekstremt lett og allsidig nok til å kunne skape nær sagt enhver tenkelig lyd. MS-3 er et sonisk kraftverk som kan kjøre seks interne pedaleffekter på en gang, og på samme tid sømløst integrere dette med tre av dine foretrukne eksterne pedaler. Det tilbyr også dype editering-funksjoner, og lar deg blant annet skifte forsterkerkanaler, justere effekter i sanntid, koble til MIDI-enheter med mer. MS-3 gjør det enkelt å skape et portabelt pedalbrett eller en ”flyrigg”, uten de kompromissene man vanligvis må inngå med tradisjonelle loop switchere og alt-i-ett-prosessorer.

kr 5 122,00 inkl MVA

Boss ODB-3 BASS TURBO OVERDRIVE

Overdrive-pedal for bass

En overdrive effekt laget for å dekke hele frekvensområdet på en bassgitar - også 5-strengers basser. Overdrive-lyden kan blandes med den originale basslyden for å skape en ekstra klar og distinkt lyd.

kr 1 230,00 inkl MVA

Carl Martin BASS DRIVE

kr 2 781,00 inkl MVA

Carl Martin PRO CHORUS BASS

kr 3 631,00 inkl MVA

Darkglass Alpha Omega

Alpha Omega
kr 3 620,00 inkl MVA

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 49,00 Max: kr 18 880,00
kr49 kr18880