Close
Søke
Bilde for kategori Effekter

Effekter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Boss CE-5 STEREO CHORUS

Originalen

Produserer alt fra en mild, naturlig chorus til chorus-effekter av det mere voldsomme slaget. Du har også full kontroll over frekvensområdet ved hjelp av Filter-knappen.

kr 1 230,00 inkl MVA

Boss CH-1 SUPER CHORUS

En unik stereo chorus-pedal

Gir en ren chorus med krystallklar topp og en unik chorus effekt, varierende mellom høyre og venstre høyttaler. En EQ funksjon gir deg muligheten til å skreddersy lyden.

kr 1 230,00 inkl MVA

Boss CP-1X COMPRESSOR

Neste generasjon kompressor for uttrykksfulle gitarister

CP-1X er en ny type multi-band kompressor for gitar. BOSS´ MDP-teknologi bevarer karakteren fra instrumentet og spillestilen din, slik at ditt musikalske uttrykk aldri begrenses. Mens du spiller sørger intelligent prosessering for at signalet analyseres på forskjellige nivå. Resultatet er avansert dynamikk-kontroll som aldri farger eller skitner til tonen din, slik typiske pedalkompressorer ofte gjør. Det enkle brukergrensesnittet med fire knapper gjør det enkelt å skru fram sofistikerte lyder, mens den praktiske gain reduksjons-indikatoren gjør at du til enhver tid vet hvor hardt du komprimerer. CP-1X gir deg neste generasjons komprimering og er optimalisert for alle typer gitarer.

kr 1 790,00 inkl MVA

Boss CS-3 COMPRESSION SUSTAINER

Pedalen som forbedrer den totale lyden

Komprimerer høye signaler samtidig som lave signaler heves, slik at man får en myk sustain uten å forringe den opprinnelige lyden. En tonekontroll gir deg muligheten til å skreddersy lyden etter ønske.

kr 1 139,00 inkl MVA

Boss DC-2W Dimension C Waza

Dimension Squared

Den genuine BOSS og Roland Dimension effekten er tilbake, og den er nå mer allsidig enn noen gang! DC-2W er designet i beste Waza Craft analoge tradisjon, og tilbyr ikke bare en perfekt sonisk gjenskapning av den originale DC-2 Dimension C-pedalen, men også den legendariske SDD-320 Dimension D studio rack-effekten den var basert på. DC-2W har det samme intuitive grensesnittet med fire knapper som originalen fra 80-talls æraen, nå utviklet med elektronisk switching som åpner et utvalg soniske variasjoner som ikke er mulig på de gamle enhetene.

De svært ettertraktede Dimension-effektene benyttet den unike “spatial”-prosesseringen for å endre bredden og dybden i en hver lyd på magisk vis; fra elektriske og akustiske gitarer til keyboards, vokaler og andre lydkilder. DC-2W er bygget på de originale kretsdesignene, oppdatert med moderne forbedringer, og er den eneste pedalen som er tilgjengelig på markedet som leverer den klassiske Dimension-opplevelsen med komplett, sonisk autensitet.

kr 2 580,00 inkl MVA

Boss DD-200 GUITAR EFFECTS

Enkel og sofistikert

Med 200-serien introduserer BOSS en ny generasjon pedaler som pakker avansert lyd og allsidighet strømlinjeformet inn i en pakke som sparer plass på brettet ditt. “Grab-and-go”-kontroller og multifunksjonsbrytere gjør betjeningen enkel og intuitiv, mens innebygget minne lar deg lagre mange oppsett som umiddelbart kan hentes fram igjen. Alle pedalene i 200-serien har førsteklasses lydkvalitet med 32-bit AD/DA, 32-bit intnern prosessering og 96 kHz sampling rate, samt støtte for ekstra kontroll via eksterne fotbrytere, expression pedal eller MIDI.

kr 2 810,00 inkl MVA

Filter by:

Clear All
Close
Min: kr 45,00 Max: kr 18 880,00
kr45 kr18880